26 Haziran 2021 Cumartesi

Sekabet Bonusları Nelerdir?

 


Güvenilir bir bahis sitesi olan sekabet sitesi kendi kullanıcılarına özel olarak bazı bonuslar ve kampanyalar gerçekleştirmiştir. Sekabet sitesinde dilediğiniz oyun seçeneklerine yönelerek hem kolayca ve hızlıca para kazanırken hem de bonuslarla daha çok oyun oynayarak daha fazla para kazanabilme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bu bonuslardan haberdar olabilmek ve bonuslara ulaşabilmeniz için sekabet güncel sayfasından giriş yapmanız ve  seçenekler kısmından bonuslarım seçeneğine basmanız gerekecektir.

Bonuslar yeni üye olduğunuz takdirde, sekabet giriş sayfasından giriş yaparak bonuslarım sekmesine geldiğinizde ilk üyelik bonusu ile karşınıza çıkar. İlk bonusunuzu ya da diğer kazanmış olduğunuz bonusları, kampanyaları dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sekabet bünyesinde oynayacağınız oyunlar için de ayrı ve farklı kampanyalar tasarlar ve saklar. Bunlardan bazıları aşağıdaki şekildedir;

 

                 Cep bank bonusları

                 Kombine bonusu

                 Hoş geldin bonusu

                 Ptt ile yatırım bonusu

                 Havale bonusları

 

Bütün bu bahsi geçen bonuslara gerek şans günlerinde gerekse hesabınıza nakit yükleme yaptığınızda ulaşabilirsiniz. Cep banktan en az 100 TL bandında bir yükleme yaptığınızda cep bank bonusu hesabınıza tanımlanır. Yine aynı şekilde kullanmış olduğunuz bankalardan havale yaptığınız takdirde havale bonusları hesabınıza yüklenir.

Dilediğiniz zaman kullanabilme imkanına sahip olduğunuz bu bonusları aynı gün içerisinde farklı iki bonus olmak üzere kullanamayacağınızı, bonusları birleştiremeyeceğinizi ya da başkasına gönderme gibi bir mümkünatın olmadığını bilmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...