27 Şubat 2021 Cumartesi

Adisyon Programları Avantajları

 


Restoran ve kafelerde müşterilerin vermiş olduğu siparişlerin yazıldığı deftere verilen isim adisyon olmaktadır. Adisyon defterleri restoran ya da kafenin yoğun olduğu zamanlarda sipariş alımlarında çok fazla vakit kaybettirebilmektedir bu neden ile bir çok işletme adisyon programı kullanarak kağıt kullanımından ve en önemlisi de zamandan tasarruf edebilmektedirler.

 Restoran yazılımı sayesinde restoran hangi üründen ne kadar sipariş verildiği gibi maddeleri kolay bir şekilde gözlemleyebilmektedir. Bu neden ile birçok restoran bu tür yenilikleri müesseselerinde uygulamaya başlamış olmaktadır. Restoran programı sayesinde zaman alan birçok işlem çok kısa sürede pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Adisyon Programları Nasıl Çalışır?

Adisyon programlarının içerisine restoran menüsü içerisinde yer alan menüler yüklenerek adisyon programı ara yüne yansıtılmaktadır. Böylece işletmeye gelen müşteriler menülere bakmadan kendi cep telefonlarından ya da restoran içerisinde yer alan elektronik cihaz üzerinden siparişlerini verebilirler. Böylece zaman kaybı olmadan siparişler hızlı bir şekilde hazırlanabilir ve işletme hangi üründen ne kadar ürün satışı gerçekleştiğini kolay bir şekilde görebilir. Böylece maddi raporlama işlemi gün, ay ve hatta yılsonunda kolay bir şekilde hesaplanabilmektedir. Bu neden ile işletmeler teknolojinin gelişmesi ile birlikte menü ve adisyon kağıtlarını kenara bırakarak teknolojik ve hijyenik restoran programlarını tercih etmeye yönelmiş olmaktadırlar. Adisyon ve restoran programlarının bir diğer avantajı ise işletmeye gelen müşterilerin menüleri kendi telefonları üzerinden göre bilmeleri olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...