11 Şubat 2021 Perşembe

Giyotin Cam Nerelerde Kullanılabilir?

 


Bu sistem cam veya hareketli küpeşte adıyla da bilinmektedir. Açılır kapanır sistem olması sayesinde oldukça kullanışlı kabul edilmektedir. Uzaktan kumandalı olarak hazırlanan giyotin cam sisteminin yüksekliğine göre panel sayısı artmaktadır. Genellikle yemek mekanları, sosyal etkinlik alanları, bahçesi olan mağazalarda tercih edilmektedir. Bu ürün aynı zamanda kış bahçesi için oldukça ideal olmaktadır. Güneşli havalarda açılabilir kapalı ve yağışlı havalarda ise kapanabilir olması ürünün tercih sebeplerinden birisi olmaktadır. Isıcam veya tek cam olarak kullanımı mevcut olmaktadır. Mekânın ölçüsüne göre fiyatlandırması mümkün olan bu ürün açılır kapanır sistemi olan pergola tente ile de tercih edilmektedir.

Giyotin Cam Kullanım Önerileri
Kullanım önerilerinin başında yaz bahçesi, düğün salonu ve teras gibi alanlarda gelmektedir. Bunun yanı sıra futbol stadyumlarında da oldukça sık kullanılmaktadır. Kullanım kolaylığı bu ürünü tercih sebebi yapmaktadır. Uzaktan kumandalı veya motorlu zincirli sistemleri mevcut bulunmaktadır. Aynı zamanda el sıkışmasını önleyen sistemleri emniyet oluşturmaktadır. Kalınlığı 8 ile 10 mm aralığında değişmektedir. Yüksek yalıtım sağlaması nedeni ile dekoratif olarak evlerin bir duvarında kullanımı sağlanabilmektedir. Evlerin boydan bir duvar kullanımı sağlandığında tekli sandalyeler ve şık bir yan sehpa ile oldukça estetik bir dekorasyon sağlanmaktadır. Bu işlem ev alanında yapılacak ise evin bahçe, doğa, manzara gibi alanlarının görüldüğü cephe duvarının tercih edilmesinde fayda bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...