22 Şubat 2021 Pazartesi

Güzel Sözler

 


Sosyal medyayı birçok amaç için kullanıyoruz. WhatsApp'ı iletişim kurmak için, Twitter'ı gelişmelerden haberdar olmak ve eğlenmek için, Instagram'ı da günlük hayatımızı paylaşmak için. Bu örnekleri artırmak mümkün. Fakat bu tür sosyal medya mecralarında birçok kişinin durumunun güzel sözler içerdiğini görmüşsünüzdür özellikle WhatsApp'ta durum böyledir. Bunun yanı sıra Twitter'da bu şekilde twit atılabilir ya da Instagram'da gönderi paylaşılabilir ya da hikaye paylaşılabilir. Paylaşım türü ne olursa olsun bu durumda aslında kişilere mesaj vermiş oluyoruz. Bu sebeple durum güncellemesi ve hikayeyi doğru şekilde kullanmak oldukça önemli.

Örnek vermek gerekirse bir kişi kalbinizi kırmışsa ve bunu fark etmiyorsa siz de fark etmesini isteyerek anlamlı sözler paylaşabilirsiniz. Bu söz içinde bulunduğunuz duruma uygunsa bu kişi sözün kendisine olduğunu anlayacak ve kırgınlığı azaltmak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Hikaye ve durum güncellemeleri bu sebeple mutlu olduğunuzda, üzgün olduğunuzda, heyecanlı olduğunuzda 1-2 cümleyle kendinizi çevrenizdekilere ifade etmek için oldukça iyi bir yöntem olacaktır. Durum sözleri bu sebeple zaten oldukça sık bir şekilde tercih edilmektedir. Öyle ki sosyal medya mecralarında birçok kişi hikaye özelliğini bile kendi fotoğraflarını paylaşmaktan daha çok anlık olarak nasıl hissettiklerini ortaya koyan sözler için kullanmaktadır.

Bu durum sözlerini dilerseniz kendiniz oluşturabilirsiniz ya da içinde bulunduğunuz durumu en iyi anlatan hazır sözleri, atasözlerini paylaşabilirsiniz. Önemli olan bunu çevrenizdeki kişilerin anlamasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...