31 Mart 2021 Çarşamba

Botox Uygulamaları

 


Güzellik algısı insanların içinde yaşadıkları dönem ile yakından ilişkilidir. Örneğin bir dönem kepçe kulak çekici olarak görülürken bir dönem istenmeyen fiziki özelliklerden biri olarak lanse edilebilmektedir. Tabi bu gibi durumların tıbbın gelişmesinden sonraki önem derecesi giderek azalmıştır. Zira yerinde ve doğru olarak yapılan estetik dokunuşlar sayesinde fizikler istendiği şekilde düzeltilebilmektedir.

Bülent Deniz Çuhalı gibi uzmanlar hastalarının kendilerini daha iyi hissedebilmeleri için pek çok farklı hizmet sunumu yapmaktadır. Kepçe kulak operasyonları ya da botoxlar bunlara örnek olarak gösterilebilmektedir. Kişiler özelikle botox denince sadece kırışık görünümlerin giderilmesi adına atılan adımları akıllarına getirmektedir. Aslında durum tam olarak bu değildir. Örneğin çok terleme sorunu yaşayan hastalar için de botox uygulamaları yapılabilmektedir. Özellikle elleri ve koltuk altları sık terleyenler bu sorunlarından küçük botoks uygulamaları sayesinde kurtulabilmektedir.

Uzmanlardan Botox Tavsiyeleri

Yapılma oranlarının yüksek olması botox işleminin daimî şekilde gündem oluşturmasına neden olmuştur. Ancak uzmanlar bireyleri bu açıdan uyarmaktadır. Zira bu işlem zararsız gibi görülse de ihtiyaç duyulmadan gerçekleştirilmemelidir. Özellikle küçük yaşlarda botox uygulaması yaptırmak ilerleyen dönemlerde belli cilt sorunlarının yaşanmasına neden olabilmektedir. Son olarak işlemin ayakta ve kısa süre içerisinde yapılabilmesi demek uzmanlık istemediği manası taşımamaktadır. Bundan kaynaklı olarak işlemi uzman bir kişinin yapması lazımdır. Böylece hem istenen sonuçlar elde edilecek hem de sağlık sorunları yaşanmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...