1 Mart 2021 Pazartesi

Gülüş Tasarımı Nedir?

 


Gülüş tasarımı bir çok insanın tercih etmiş olduğu ağız bölgesinde uygulanan bir estetik cerrahi işlemi olmaktadır. Gülüş tasarımı genellikle gülüşünden memnun olmayan kişilerin yaptırmış olduğu bir işlem olmaktadır. Gülüş tasarımı gerçekleştirilirken her hasta için farklı işlemler gerçekleştirilmektedir. Çünkü her hastanın ağız yapısı ve beklentileri farklı olmaktadır.  Bazı hastalar gülüş tasarımı işlemi sırasında lamine işlemini de gerçekleştirmek istemektedirler. Lamine İşlemin zayıf olan dişlerin üzerine uygulanan bir işlem olmaktadır.

Gülüş Tasarımı İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?

Gülüş tasarımı işlemi bir kaç aşamadan oluşan bir işlem olmaktadır. İşlem gerçekleştirilmeden önceki ilk aşama hastanın ağzından alınan modeller ile problemler belirlenerek planlamalar yapılmaktadır. Bunun nedeni ise hastanın talep etmiş olduğu gülüşü ortaya çıkarabilmek için çalışmalar yapabilmek olmaktadır. Modeller üzerinde yapılan planlamalar fotoğraflar ile bilgisayarlara aktarılarak gülüş tasarımları oluşturulmaktadır.

Planlamalar oluşturulduktan sonra hastanın ağız yapısı içerisindeki eksiklikler giderilmektedir. Bu eksikliklerin içerisinde eksik olan dişler bulunuyor ise implant tedavisi uygulanabilmektedir. Dişler de geçmeyen kirler bulunuyor ise Kocaeli diş beyazlatma işlemi gerçekleştirilmektedir. Böylece ağız bölgesi gülüş tasarımı işleminin geçekleştirilebilmesi için uygun hale getirilmektedir.  Yanak ve dudaklar üzerinde işlem yapılmadan önce dişler üzerindeki işlemlerin tamamen bitirilmesi gerekmektedir. Fakat bazı işlemler dudak ve yanaklara işlem yapılırken aynı anda da uygulanabilmektedir. Bu aşamalar gerçekleştirilirken her aşamada hastanın fikirleri alınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...