17 Mart 2021 Çarşamba

Sarmalık Tütün Nedir

 


Sarmalık tütün gibi tütünlere yeni başlayanlar, öncelikle rulo sigara kullanmaya yeni başlayanlar için bu, kalite ve lezzet kadar zarar azaltma açısından da oldukça cazip gelecektir.  Sigara paketlemek çok doğru bir karardır. İyi tütün nedir gibi sorular sıkça merak edilmektedir. Hangi kağıdı kullanmalıyım ve paketlerken nelere dikkat edilmeliyim, Tütünü nerede bulabilirim gibi sorular sık sık sorulmaktadır.

Tütün Sarılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tütün sarılırken dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Dökme tütün tarzı olan tütünler için de geçerlidir. Ucuz tütün kullanırken bu maddelere dikkat etmeniz gerekecektir.

·        Rüzgar da sarmayın. İkiniz de üzülecek ve sigara içmek utanacak. Gözlerden uzak bir yerde rahatça oturun ve ona iyi bakın.

·        Tütün miktarı çok önemli, düşünmeye karar versek de kağıda döktükten sonra tütünü ekleyip çıkartabiliriz. İdeal tütün miktarını bulana kadar çok çalışın Bir süre sonra, otomatik olarak ideal miktarda tütün alacaksınız. Tütünün yapışkan kısmını üstüne yerleştirip süzün ve sıkmadan nazikçe ovalayın. Bir süre sonra sıradan bir sigara gibiyiz, sonra üst kısmını vücudunuza yapıştırabilirsiniz.

·        Sigara izmariti daraltmamaya ve orta kısmı şişmemeye çalışın. Duman azalacak ve estetik açıdan hoş olmayacaktır.

·        Paketlemeden sonra, tütünün tam oturması için filtreyi tabana koyun ve sert yüzeye on ila on beş kez vurun, aksi takdirde yine de ideal sigaradan uzak olacaktır.

·        Tüm prosedürleri tamamladıktan sonra tütünün kurumasını önlemek için lütfen sigara ağızlığını tamamen kapattığınızdan emin olunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...