30 Ekim 2021 Cumartesi

Tanıtım Klibi


Bir işletme, firma veya şirket için oluşturulan ve şirket tarafından kullanılmakta olan reklam tabanlı olmayan her türlü video içeriğidir. Tanıtım klibi, pek çok sitede bugün çevrim içi bulundurulmakta ve kolayca izlenilerek ilgili firma hakkında önemli bilgiye erişilebilmektedir. Hedef kitleye etkin ulaşma yönünde büyük payı olduğu düşünülen tanıtım klibi, firmalar tarafından yaygın bir şekilde kullanılmakta ve vurgulanması istenilen mevzular net bir şekilde klibi çekecek olan ajansa aktarılmaktadır.

Logo tasarım da en az tanıtım klibi kadar önemli bir unsurdur. Böyle bir unsurun üstünkörü yapılması ve hele hele içinde bulunulan sektöre aykırı dokümanların kullanılması son derece yanlıştır. O yüzden, logo tasarım yeterince önem verilmesi gereken ve kesinlikle atlanılmaması gereken bir süreci barındırır. Logo, firmanın imajını görsel bir şekilde yansıtacağından estetik ve hoş bir görünüme sahip olması son derece elzemdir. Markanın daha iyi ve net biçimde tanınmasına yardımcı olur.

Web site tasarım, firmanın kendini ifade ettiği önemli bir mecradır. Bugün internet kullanmayan neredeyse yok gibidir. Dolayısıyla, insanlar bir şeyler satın alacakları vakit öncelikli olarak internet üzerinden araştırma yapmakta ve bazen sadece internet üzerinden yaptıkları araştırmalarla ürün hakkında nihai karara varabilmektedirler. Bu nedenle, web site tasarımının tüm bu olasılıklar düşünülerek icra edilmesi gerekir. Aksi takdirde, verilmek istenen mesajla algılanan arasında büyük fark oluşur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...