18 Kasım 2021 Perşembe

SMM Panel Nedir?

 


SMM (social media management) sosyal medya yönetimi anlamına gelir. Sosyal medya yönetimi uygulamalarının panel sistemlerine ise SMM panel denir. Bu konuda hizmet veren pek çok site vardır. Bu hizmetler genellikle takipçi gönderimi, beğeni işlemleri, izlenme işlemleri, etkileşim türleri ve işlemleri, hesap yönetim ve hesap kontrol işlemlerini kapsar. Piyasada bu tür panellerden çok fazla bulabilirsiniz. Çoğunlukla sadece en ucuz smm panel şeklinde panel arayışı mevcut ancak ucuz olmasının yanında güvenilirliğini de değerlendirmenizi öneririz. Geneli 7/24 hizmet veren bu panellerde kredi kartı ve eft/havale ödeme seçenekleri ile istediğiniz sayıda takipçi, izleme, beğeni ya da aboneyi, istediğiniz hesaplara yükletebiliyorsunuz.

Sosyal Medya Bayilik Paneli Nedir?

 Youtube, twitter, instagram gibi sosyal medya platformlarındaki hesaplarınıza abone, takipçi, izlenme ve beğeni atmanızı sağlayan sisteme sosyal medya bayilik paneli denir. Eğer siz de kendi başınıza tiktok gibi sosyal medya platformlarında yükselmek isteyip de çevrenizden sürekli Tiktok izlenme satıl alönerisi alıyorsanız bu panellere bir göz atmanızı öneririz. Sosyal medya platformlarına özel olarak çalışan paneller de mevcut. En çok kullanılan paneller arasında instagram panel ve tiktok panel bulunmaktadır.

Takipçi Paneli Nedir?

 Sosyal medya hesaplarınıza takipçi sağlamak üzerine çalışan sitelere takipçi paneli denir. İnternette son zamanlarda popülerliği artan tiktok ve instagram için sıklıkla “tiktok takipçi satıl alve “instagram paneli üzerine aramalar yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...