9 Kasım 2021 Salı

Sultangazi Oto Ekspertiz


İnsanlar araç almadan önce Sultangazi oto ekspertiz firmalarından yararlanmaktadır. Bu işi yapan kişiler arabaların teknik özelliklerine oldukça hakimdir. Dolayısıyla satın almayı düşündüğünüz araç hakkında size en doğru bilgiyi verecek kişilerdir. Bu şekilde araçlara olduğundan fazla değer veren satıcıları öğrenip sonradan sıkıntı yaşamamız sağlanır.

Oto Ekspertiz Tarafından Verilen Hizmetler

Araba alırken birçok bilgiye sahip olunması gerekir. Aksi takdirde mağdur kalmanız kaçınılmaz olacaktır. Bunu kendi başınıza yapmanız mümkün değildir. Günümüzde Habibler oto ekspertiz hizmetlerini veren birçok yerin bulunduğu bir semttir. Ufak bir araştırma sonucu kendinize uygun olan firmaya karar verebilirsiniz. Aşağı hizmette gerçekleştirilen testler belirtilmiştir.

Ø  Motor

Ø  Süspansiyon

Ø  Standart fren

Bunların içinde tekerleklerdeki güç, el freni özellikleri gibi konulara değinilir. Hatta yol simülasyonu da gerçekleştirilir. Bu sayede hareket etmediği halde gidiyormuş gibi motorun durumunun değerlendirilmesi sağlanır. Dolayısıyla yük durumunda meydana gelen problemleri öğrenilir. Ayrıca DYNO olarak bilinen bir kontrolde vardır. Bu kontrolde hız göstergesinde hata olup olmadığı belirlenir.

Oto Ekspertiz İşlemleri

Uzmanlar işlemleri esnasında özel bazı cihazlar kullanmaktadır. Araçlar bu cihazlara bağlanılarak gerekli ölçümler gerçekleştirilir. Tüm ölçümler bilgisayarlar sayesinde incelenir. İlk önce en önemli parça olan motorun testi yapılır. Ardından değiştirilen parçaları belirlenip müşterilere bildirilir. Hatta kaza durumu da öğrenilir. Bu işlemlerde görev alan çok sayıda usta da bulunur. Daha fazla bilgi için Küçükköy oto ekspertiz şirketleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...