1 Aralık 2021 Çarşamba

Gate.İo En Yüksek Referans Kodu

 


 

Gate.io borsasına üye olup sorun yaşayan çok az insan bulunuyor. Bu borsanın güvenilir borsalar içerisinde yer alması üyelerin daha rahat işlem yapmasını sağlıyor.

Gate.İo Referans Kodu İle Üye Olmak Zorunlu Mu?

Dünya çapında bir borsa olan gate.io borsasına üye olanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu borsada her üye kendisi için referans kodu oluşturabiliyor. Ancak bunun için borsaya üye olmak gerekiyor. Üyelik işlemleri ise çok uzun sürmüyor.

İsteyen kişiler referans kodu ile üye oluyor. Referans kodu ile üye olmak istemeyenler o kısmı geçebiliyor.

Gate.İo En Yüksek Referans Kodu Nedir

Gate.io borsasında en yüksek komisyon indirimine sahip olan kod, çoğu kullanıcı tarafından araştırılıyor. Bu kodu girenler %30’a varan komisyon indirimleri ile karşılaşıyor. Komisyon indirimi sağlayan referans kodu 7 basamaklı bir sayıdan oluşuyor.

Gate.io en yüksek referans kodu da 7 basamaktan oluşuyor. Referans ID bölümüne 8751359 sayılarını yazarak yüksek komisyon indirimlerinden faydalanılabiliyor.

Gate.İo Referans Kodu Avantajları

Gate.io borsasına üye olurken bazı kullanıcılar referans kodu bölümünü atlıyor. Çünkü bu kişiler referans kodunun güvenilir olmadığını düşünüyor. Ancak referans kodunun bir zararı olmuyor. Referans kodunun bazı avantajları:

•Kullanıcıların spot işlemler bölümünde daha az komisyon ödemesini sağlar.

•Kullanıcılar borsadan daha memnun kalır.

•Uzun süreli işlemlerde tasarruf sağlar.

Referans kodu yönlendirme kimliği adı verilen bölüme girilerek yazılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...