21 Şubat 2022 Pazartesi

Microcement

 


Yatay ve düşey olarak her türlü yüzeye uygulanabilen, dış ve iç mekân kullanımına uygun bulunan, ultraviyole ışınlarına dayanıklı, aşınma dayanımı ve yüksek mukavemet sağlayan microcement uygulamaları; zaman fark etmeksizin tatbik edilebilir. Mekanlara çok farklı görünüm kazandıran bu uygulama, ferah alanları oluşturması bakımından tercih edilir.

Mağaza, kafe, ofis ve evlerde rahatlıkla uygulanabilecek microcement uygulamaları, hızlı ve pratik şekilde tatbik edilebilir. Kaliteli ve kurumsal yapıyı da barındıran uygulamalarla birlikte, ortama modernite de kazandırılmış olur. Microcement, çok farklı bir yapışma özelliği barındırır. En iyi malzemeler kullanılarak en deneyimli uzmanlar tarafından gerçekleştirilen icraatlar, özgün ve estetik bir yapının oluşmasına zemin hazırlar.    

Beton Efektli Boya Nedir?

Beton efektli boya yani dekoratif boyalar, duvarlarda birçok alternatif oluşturup mekâna farklı bir görünüm kazandırmak için kullanılır. Dış ve iç cepheye uygun olan dekoratif boyalar hem görsel açıdan hem de kullanım bakımından çok daha uzun ömürlü ve gösterişlidir. Bu bakımdan çokça tercih edilir. Beton efektli boyalar, aynı zamanda mekânın sahip olduğu değeri de arttıran bir faktördür.

Sınırsız doku ve renk alternatifiyle geniş bir uygulama alanı oluşturan İtalyan dekoratif boya, standart anlayışı bertaraf edip ilham veren duvarlar ortaya çıkmasını sağlar. Çevreye de zararı olmayan uzun ömürlü ve dayanıklı ürünler sayesinde, içinde bulunulan ortamlarda daha fazla vakit geçirilme bahanesi olur.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...