27 Nisan 2022 Çarşamba

Batıkent Tesisatçı

 


Cihazla su kaçağı tespiti için randevu verildiğinde belirtilen randevu saatinde istenilen adreste olan personel, hemen sorunların çözümüne yönelik hamlelerini yapmakta ve sorun tespiti yapıp müşteriyi bilgilendirmektedir. Soruna yönelik bilgi sahibi olan müşterinin de onayıyla girişilen çözüm faaliyetleri, sorunların kalıcı bir şekilde giderilmesine aracılık eder ve bir daha aynı noktadan sorun yaşanmasını tamamıyla önler. Batıkent tesisatçı, teknolojinin tüm unsurlarından gerektiğince yararlanır ve uygulamalarıyla göz doldurur.

Suyun tespitine yönelik tüm hamlelerin gerçekleştirilmesinden sonra başvurulan cihazlar, nokta atışı su kaçak tespiti gerçekleştirerek ihtimalleri ortadan kaldırmakta ve çözüme gidilmesini oldukça kolaylaştırmaktadır. Teknolojiden bu denli yararlanılması, tespite ilişkin gereksiz ve yetersiz çözüm önerilerinden hoşlanmayan müşteriler için de birebirdir.

Su Kaçağı Tespitinde Neler Yapılır?

Su kaçağı tespitinde mekandaki tüm su kesildikten sonra manometre ile suyun basıncı kontrol edilir. Manometre değerinde düşüş olduğu takdirde, en küçük desibeldeki suyun sesini dahi tespit edebilen akustik dinleme cihazıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı, ufak bir çatlaktan sızıntı sonucu oluşmuşsa ve su sesi duyulmuyorsa temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazıyla yapılan işlem tekrarlanır. Böylelikle su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Ankara tesisatçı bünyesinde yapılan işler, kurumsal şekilde gerçekleştirilir. Ankara su tesisatçısı, aldığı işleri; belirtmiş olduğu zamanda teslim eder ve soruna yönelik herhangi bir ihmale izin vermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...