29 Mayıs 2022 Pazar

vBulletin

 


İnternet üzerinde oldukça popüler olan PHP ve MySQL arabirimlerini kullanan bir forum betiğidir. Sistemin başka forum sistemlerinden farkı, diğer sistemlerden daha profesyonel yapısına rağmen kullanımının daha basit bir şekilde olmasıdır. vBulletin eklentileri ve sürümleri, sürekli güncellenmektedir. Herhangi bir sorun anında site bünyesinden kolay bir şekilde yardım alınabilir. Güncellemeler, sitenin düzgün takibi sonrasında anında yapılabilir.

Her sürümü için Türkçe dil doyası bulunabilen platformda, her forum içeriğine göre bir vBulletin tema yapılabilir veya bulunabilir. Diğer forum sistemlerine nazaran daha sık şekilde yenilenen forum sistemi, profesyonel bir mantıkla ortaya konulmaktadır. Bu da onu diğer sistemlerden farklı kılmaktadır. Forumun kurulumu, pek çok kullanıcı açısından oldukça basittir.

vBulletin Nedir?

İnternet üzerinde son derece popüler bir şekilde yer alan ve farklı yazılım formatları kullanan bir forum sistemi olan vBulletin, bir forum sistemi için gerekli olan tüm elementleri bünyesinde barındırır. Düşük trafik kaynağı kullanması ve her şeyden önemlisi kusursuz güvenlik yapısı nedeniyle vBulletin, en fazla tercih edilen forum sistemlerinden biri olma özelliğini taşır.

vBulletin yakalamış olduğu bu popülerlik sayesinde, en gelişmiş forum seçeneklerini forum organizatörlerine sunar. Hızlı güncelleme ve sürekli yenilenmeyle diğerlerinden farkını pratik şekilde ortaya koyar. Bu nedenle, forum düzenleyiciler tarafından yoğun ilgi görür ve genellikle böyle bir forum sistemi doğrultusunda forum sitesi oluşturulmaya çalışılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...