3 Kasım 2022 Perşembe

2022 Steam İndirimleri Ne Zaman?

 


Steam bilindiği üzere dijital oyun dağıtımcılığı yapan ve belli zaman aralıklarla indirim düzenleyen platformdur. 2022 yılı boyunca sürekli yenilenen indirimler sayesinde oyuncular piyasada yüksek fiyata satışı yapılan oyunları daha uygun fiyatla alabiliyorsunuz. Oyuncuların Steam indirimleri ne zaman sorusunu sormasının asıl nedeni de bundan kaynaklanmaktadır. Bu makalemizde bizde merak edilen bu konu hakkında kullanıcılara önemli açıklamalar yapalım istedik. Bu sayede sevdiğiniz bir oyunu alırken bekleyerek daha uygun fiyata satın alma imkanı yakalamış olacaksınız.

Steam indirimleri 2022 yılı itibariyle Ağustos ayında başlamış ve yıl boyunca da belli zaman aralıklarında devam etmiştir. Bundan sonraki indirim ise kış sezonuna geldiğinden dolayı kış indirimi şeklinde tanımlanmaktadır.

Steam Cadılar Bayramı İndirimi 

Steam indirimlerini cadılar bayramında da devam ettiriyor. 25 Ekim Salı günü başlayacak olan indirimlerin 1 Kasım’a kadar sürmesi bekleniyor. Yani şu anki tarihe baktığımızda bu indirimden faydalanabilmek mümkün değil. Bunun için sonbahar indirimi fırsatını beklemek gerekiyor. Bu da 22 Kasım 2022 Salı günü başlıyor ve 29 Kasım Salı günü tamamlanıyor. Steam indirimleri ortalama olarak 1 hafta kadar sürüyor. Dolayısıyla bu süre içerisinde mutlaka indirimli fiyattan almanız sizin yararınıza olacak. Oyunun fiyatı daha sonrasında tekrar eski fiyatına çekilecektir. Sürekli oyun satın alan oyunculara baktığımızda daha yüksek fiyata daha oyun almakta çok mantıklı bir şey değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...