10 Ocak 2023 Salı

Sapanca Bungalow

 


Sapanca bungalow tatilleri unutulmaz anıların biriktirilmesini sağlamaktadır. Ormanın içinde doğayla baş başa aynı zamanda konforlu tatili yılın her günü yapabilirsiniz. Pausesapanca olarak yılın her günü misafirlerimizi ağırlamaya devam etmekteyiz. Her biri ayrı güzel ve stresten ve kalabalıktan uzak huzurlu tatili sizlere vaat etmektedirler. Kalabalık gruplar olarak çıkılacak tatiller bungalowlarda eğlenceli şekilde yapılabilmektedir.

Bungalowlar yazları ayrı kışları ayrı güzel bir tatili size sunuyorlar. Beş yıldızlı otellerde olan konfor ve teknoloji firmamızın bungalowlarında da yer almaktadır. Romantik tatiller için de bungalowlar uygun olmaları ile dikkatleri çekmektedirler. Kalabalıklaşan şehirler insanların tatillerini daha sakin bir ortamda yapma isteklerinin artmasına neden olmaktadır. Bizlerde oluşan ihtiyacı bungalowlarımız ile karşılıyoruz.

Sapanca Dome Glamping Seçenekleri

Dome glambing kamp anlayışına yeni bir bakış açısı getirmektedir. Bir yandan kampta olmanın ve çadırda kalmanın keyfini yaşatmaktadır. Diğer yandan ise içinde bulunan buzdolabı, fanı, ısıtma sistemleri, dolabı gibi detayları ile çadırda yaşanan pek çok sıkıntıyı ortadan kaldırmaktadır. Yerden yüksek olarak hazırlanmış olan dome glambing hijyen konusunda da akıllarda soru işareti oluşmasının önüne geçmektedir.

Doğanın kalbinde ama kamp alanı içinde değil sakin bir ortamda olmanın keyfini sizlere firmamızın dome galmbing seçeneği sunmaktadır. Önünde bulunan masası, hamak ile çadıreın dışında olduğunuz anların keyfini de katlamaktadır. Dome glambing çiftler ve küçük aileler için çok özel bir tatil deneyimi sunmaktadır. Pausesapanca firmamızın sunduğu bu özel tatil seçeneğini değerlendirmek için rezervasyon yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...