29 Mart 2023 Çarşamba

Araç Takip Cihazı Kurulumu

 


Şirketiniz dâhilinde çalışan personellerinizin ve araçlarınızın güvenliği için araç takip cihazı kurabilir ve istediğiniz an istediğiniz yerden şirketinizin güvenliğini kontrol edebilirsiniz. Bu cihazların kurulumu ise araç içine torpido gözüne, teyp arkasına ya da sürücü koltuğunun alt kısmına yapılır. Genel olarak GSM şirketleri üzerinden yapılan takip işlemini, bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Araç ile eş zamanlı olarak takip desteği veren bu cihazlar, ister tek bir araca isterseniz de filo araçlara takılabiliyor. 4 farklı takip cihazı şeklinde bulunan bu ürünler, kullanım alanlarına göre değişiklik gösterir. Aracınıza ait tüm verileri, internet bağlantısı olan yerlerden bu cihaz sistemi ile takip edebilirsiniz.

Araç Takip Sistemi Faydaları Nelerdir?

Araç takip sistemi faydaları nelerdir diye merak ediyorsanız, belirlenen sistem tamamen şirketinizin daha kolay yönetilmesi ve araçlarınızın güvenliğinin sağlanmasını üst düzeyde sağlar. Aynı zamanda araç takip sistemi ile araç filonuzun yol güzergâhını, rotalarını, hız sınırlarını ve seyahat detaylarını kolaylıkla takip edersiniz. İstediğiniz her an her yerde eş zamanlı verileri toplayan bu sistem sayesinde şirketinizin genel çalışma prensibi de düzene girer. Mobil hatlar üzerinden kurulan araç takip sistemini internet ya da mobil cihazlar üzerinden takip edilir. Aracın bağlantı noktalarına yerleştirilen bu cihaz üzerinden aynı zamanda trafik ve hava durumu gibi bilgilere de erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...