15 Mart 2023 Çarşamba

Otel Yönetiminde Hms Otel Programı Dönemi Başladı

 


Konaklama hizmeti sunan otellerde oteldeki tüm birimleri, müşteri verilerini, rezervasyon yönetimini ve bunun gibi daha birçok farklı durumu tek bir yönetim sistemi üzerinden yönetilmesini sağlayan otel programlarında Hms otel programı dönemi başladı. İşletmelerin yönetim alanındaki verimliliğini artıracak fırsatları sunan Hms otel programı, otelin hızlı bir biçimde ve kolay bir şekilde yönetilebilmesi için kullanıcılarının hizmetine birbirinden farklı olanaklar sunmaktadır.

Hms otel programı bünyesinde barındırdığı hotspot sistemi entegrasyonu, fiyat analizi, gelişmiş raporlar, wordprees online rezervasyon modülü gibi olanaklar sunarak işletmelerin iş yükünü hafifletmeyi hedeflemektedir. Sunmuş olduğu imkânlarla ekstra olarak oluşabilecek donanım maliyetlerini de ortadan kaldırmaktadır.

Otel Yönetiminde Tüm İhtiyaçlara Tek Bir Çözüm

Bulut tabanlı yapısı ile her zaman kullanıcılarının yanında olan Hms otel yazılımı, otel yazılım ve kanal yöneticisinin bir arada olması sayesinde tek bir program üzerinden tüm ihtiyaçlara cevap vermektedir. Bu özellik sayesinde online satış kanalları üzerinden gelen rezervasyonlarla satış rakamları artmakta ve overbooking gibi hatalar ortadan kalkmaktadır.

Ayrıca otel odaları Booking, Expedia, Agoda, Airbnb ve Hotelbeds gibi farklı popüler online satış kanalları üzerinden dünyaya açılma imkanına sahip olmaktadır. Kullanımı oldukça pratik olan ve öğrenilmesi de bir o kadar kolay olan Hms otel programı ile konaklama hizmeti sunan otelin bütün operasyonlarını tek bir ekran üzerinden yönetmeyi mümkün kılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...