15 Temmuz 2023 Cumartesi

İhtiyaç Kredisi

 


Bankalar tarafından ihtiyaçlarınız dahilinde verilen krediye ihtiyaç kredisi adı verilmektedir. Türkiye’deki kurumsal veya özel bankaların sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi teklifleri her ay yeniden düzenlenmektedir. Kişisel ve ailevi ihtiyaçlarınız için sunulan bu kredi için bankalar tarafından özel şartlar bulunmaktadır.

İhtiyaç kredisinde gelir durumu ihtiyaç kredisi almanın en önemli şartlardan birisidir. Birden fazla bankanın aradığı şartlar şu şekildedir;

·        Bazı bankalar 20 yaş üstü kişilere kredi verse de 18 yaşını doldurmuş olmak

·        Vergi levhası veya herhangi bir SSK kaydının bulunması (Son 3 aya dair)

·        Bankalardan aldığınız borca dair herhangi bir şekilde takibe düşmemiş olmak.

·        Kefil bulmak eşin rızası da istenebilmektedir.

·        Aylık gelirin resmi bir şekilde beyan edilmesi

İhtiyaç Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır

Kredi almak isteyen kişi öncelikle bankaların tekliflerini değerlendirerek burada yer alan krediye başvuru yapabilmektedir. Bunun için öncelikle siteye giriş yapınız burada yer alan krediler başlığı altında istediğiniz krediye başvuru yapabilir buradaki teklifleri değerlendirebilirsiniz.

Çoğu banka 12 ay ve fazlasına kredi ödeneği vermektedir. Başvurular şahsen, online ve telefon ile yapılmaktadır. İhtiyaç kredisi başvurusunda yukardaki şartları taşıyor olmanız gerekir. Eğer yukardaki şartları taşımıyorsanız ihtiyaç kredisi çıkma şansı çok düşüktür. İhtiyaç kredisi herkese verilmemektedir. Bundan dolayı bankaların kredi şartları hakkında bilgi almanız gerekir. Bunun dışında alacağınız krediyi konut için kullanacaksanız konut kredisi teklifini değerlendirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...