30 Haziran 2021 Çarşamba

Görüntülü Chat

 


Günümüzde artık her şey parmaklarımızın ucunda bir hale geldi. Örneğin bir arkadaşınızla, eşinizle sohbet edebilmeniz bile kameralı sohbet sayesinde çok daha kolaylaştı. İnternetteki resimli chat seçeneğine tıklamanız  bunun için yeterli olacaktır. Yine aynı şekilde görüntülü chat seçeneği ile de dilediğiniz gibi görüntülü sohbet edebilir, bazı anları ölümsüzleştirebilirsiniz.

Özel bire bir sohbetin artık yeni bir görünümü ve işlevi var. SMS ile sohbet etmek geçmişte kaldı. Tüm sohbet uygulamalarında görüntülü ve sesli sohbet mevcut olsa da, henüz sohbet odalarında mevcut değildir. Artık yeni sohbet odası uygulamalarıyla bu seçenekleri kullanabilirsiniz. Sohbeti daha ileriye taşımak için özel sohbette görüntülü veya sesli sohbet işlevini kullanabilirsiniz. Uzun metin satırlarından ve klavyeden kurtulabilirsiniz. Bu işlemi başlatmak için özel görüşme penceresindeki görüntülü sohbet simgesine veya sesli sohbet için sesli sohbet simgesine tıklamanız yeterlidir.

Rahatsız edici durumlar için engelle düğmesine tıklamanız yeterlidir. Bu yeniliği kullanarak, kullanım kolaylığı ve hızı ile dikkatinizi çekecek, daha ilginç sohbet zamanları geçirmenize yardımcı olacaktır.

Profilinizdeki bilgilerin gizliliğine önem veren uygulamalar çoğunlukta olmakla birlikte, kişisel bilgi ve verilerinizi hiçe sayan, gizlilik konusuna asla önem vermeyen siteler ve uygulamalar çoğunluktadır. Bu bağlamda dahil olacağınız sohbet odasının uygulamasının bu kişisel bilgi ve verilere karşı yeterince duyarlı olup olmadığını özellikle araştırmalı ve buna oldukça dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...