30 Haziran 2021 Çarşamba

Tesettür Giyim Nedir?

 


Tesettür giyim olarak nitelendirilen giyim tarzı, islami kurallardan olan kapanma kuralını uygulamak isteyen kadınların giyimi ile ortaya çıkmıştır. Tesettür giyim için bazı giyim mağazaları, bazı butikler ve dükkanlar mevcuttur.

Özellikle son zamanlarda moda ile alakalı olan kombin kavramı hayatımıza girmiştir. Peki nedir bu kombin kavramı? Kombin kısaca giyilen kıyafetlerin gerek tarz açısından gerekse renk açısından birbiriyle uyumlu hale getirilmeye çalışılmasıdır.

Bu giyim mağazaları, butikler ve dükkanlar sizler için tesettür kombinleri oluştururlar ve size yardımcı olmaya çalışırlar.

Tesettür kombinlerini oluşturan ana parçalardan biri uzun gömlekler ve tuniklerdir. Bu uzun gömlekler ve tunikler ile eşarp ve şal seçeneklerini renk olarak kombinleyebilirsiniz. Uzun etekler, bol pantolonlar da tesettür giyimi oluşturan diğer parçalardır.

Artık kapalı yani tesettürlü kadınların kendilerine uygun kıyafetler ve parçalar bulabilmesi günden güne iyice kolaylaşmıştır. Normal mağazalar ve butikler artık tesettürlü kadınlar için mağazalarında tesettür bölümleri açarak onlar için faaliyet göstermeye başlamışlardır. Bu tesettürlü kadınların alışveriş yapma hevesini yükseltirken eskiden beri mevcut olan uygun kıyafet ve parça bulabilme problemini tamamen ortadan kaldırmıştır.

Pek çok kadın girişimci kendi tesettür giyim markalarını oluşturarak büyük şeyler başarmışlar, bir çok insana hem ekmek kapısı olmuş hem de bir çok insanın hayatını kolaylaştırmışlardır. Bütün bunları hepsi gerçekten takdir edilesi ve topluma faydalı olaylardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...