6 Ekim 2021 Çarşamba

İğne Büyüsü

 

 


İğne büyüsünün amacı karşınızdaki kişiyi kendinize aşık etmek için yapılmaktadır. Fakat bu büyüyü kişileri ayırmak içinde kullanmakta olan dolandırıcı medyumlar vardır. Bu büyünün kökeni İran’a dayanmaktadır. Farsçada bilinen adı ise sihri suzen olarak bilinir. Suzen kelimesi Farsçada  iğne anlamına gelmekte olduğu için bu şekilde kullanılır. Karşınızdaki kişiyi kendinize aşık etmek için bir iğne ve iplik kullanılır. Ama bu ipin kırmızı olması gerekir. Bu kırmızı ipliği iki tane iğneden geçirdikten sonra aşık etmek istediğiniz kişi ve sizin fotoğrafınız gerekir. Aşık edeceğiniz kişinin fotoğrafını sol sizin fotoğrafınızı sağ tarafa geçirmelisiniz. Bu büyüyü yapan kişi gerçek medyumlar olmalıdır. Daha sonra sola sevdiğiniz sağa kendi adınızın harfleri kadar düğüm atarak birleştirmelisiniz. Daha sonra bir düğüm daha atmalısınız.

 

Büyünün Etkileri

Bu işlemleri sırası ile yaptıktan sonra bir mum yardımı ile yakma işlemi yapmanız gerekmektedir. Kül haline gelen parçaları bir araya toplayın. Ardından parçaları denize savurun. Bu işlemleri eksik bir şekilde tamamladıktan sonra kalan iğneleri elbisenizin gizli kısımlarına yerleştirebilirsiniz. Artık istediğiniz kişinin size doğru yöneldiğini ve deli gibi aşık olduğunu göreceksiniz..

Büyü yapmak herkes tarafından yapılabilecek birşey değildir. Bu ilmi detaylı bir şekilde  bilmeniz gerekmektedir. Gerçek medyumlar bu büyünün tüm detaylarına hakimdirler. Dolandırıcı medyumlar ise hangi büyüde hangi malzeme kullanılır ya da büyü yaparken hangi  tılsımlı söz kullanılır bunları bilemezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyası

  Oyun dünyası, birçok oyuncunun heyecanla beklediği yeni oyunlarla dolu. Bu oyunlar arasında Valorant, Super People ve Apex Legends gibi ...